Gangster boilies

19,20 €
S DPH

Výsledky, kterých jsme dosáhli s Gangsterem už během první sezóny, jsou úžasné. 

VÝROBCA
PRÍCHUŤ
HMOTNOSŤ
PRIEMER
Množstvo

 

 

 

Gangster G2-Výsledky, kterých jste dosáhli s Gangsterem už během první sezóny, jsou úžasné. Spousta záběrů, trofejních ryb, osobních rekordů a především spokojených rybářů. Byl prostě k nezastavení. A není divu. Žádné jiné trvanlivé boilie neobsahuje tolik prvotřídních rybích mouček, atraktorů a extraktů. A je velmi pravděpodobné, že je to jediná hotovka na světě vyráběná bez objemových přísad. Gangster má silnou slanou chuť a vůni mořské potravy. Je velmi pevný, na háčku vydrží nastražený až dva dny. Funguje i s minimem návnady, ryby na něj reagují okamžitě, ale čím déle a více s ním vnadíte, tím je lepší.Složení: Rybí a enzymatické rybí moučky 60%, ptačí zoby, mléčné proteiny, rostlinné proteiny, atraktory, extrakty 6%, tekuté potravy, Ultra esence, esenciální oleje, tekutý prezervativ.

Gangster G7- Master Krill sme vyvíjali takmer tri roky, aby sme odladili boilie, ktoré si zaslúží byť v tejto prémiovej rade. Základ bol po celý čas rovnaký, len sme skúšali rôzne variácie esencií a esenciálnych olejov. Nakoniec sme zvolili tú najprírodnejšiu z nich, ktorá je podľa nás tou najlepšou voľbou k lovu veľkých kaprov. Nechali sme vyniknúť špeciálnu silný krillový extrakt, ktorý sme dávkovali v dvojnásobnom množstve (takmer 100ml / kg), než bežne používame. K tomu sme pridali len trochu jemné esencie s príchuťou morských živočíchov a navrch skvelý originálny EO Black pepper. Výsledkom je veľmi prirodzené boilies, ktoré však vydáva silné nutričné signály. Je to výborná voľba najmä na prechytáné vody a opatrné kapre. Pri silnejšom alebo dlhodobejšom vnadení naplno vynikne nutričné a chuťová kvalita G7, ktorá prinúti kapre, aby si vybrali práve vaše loviská. G7 Master Krill sa dá použiť takmer celoročne, s najlepšími výsledkami od polovice apríla do konca októbra.

Gangster GSP- Gangster GSP Black Squid je veľmi nezvyčajné boilies, a to nielen tým, že je vďaka Hydro Squidu úplne čierne.
Jeho zvláštnosť spočíva predovšetkým v tom, že je neskutočne atraktívne, čo má okrem zloženie na svedomí práve Hydro Squid, zároveň však veľmi úspešné pri love trofejných kaprov. To je dané pevnosťou Gangster zmesi, jej výrazným rybým obsahom bez objemových prísad, a tiež veľmi silným EO Black pepper. GPS teda prináša hŕbu záberov od kaprov všetkých veľkostí, ale zároveň dokáže uloviť aj tie najväčšie kapry. Jeho veľkou výhodou je aj to, že je použiteľné prakticky po celý rok, teda aj v studenej vode. Dokáže totiž po vhodení do vody okamžite uvoľňovať lákavé signály, a o to viac, keď boilie vopred nasiaknete v dipe (nástrahy) alebo v boosteri (návnady). Zloženie - rybie a enzymatické rybie múčky 60%, sypké extrakty 9%, atraktory 10%, vtáčie zoby 12%, mliečne a vaječné proteíny 9%, Ultra esencie, tekuté potravy, esenciálne oleje, tekuté rybie extrakty, tekutý prezervatív, čerstvé vajcia.

MIKBAITS