Force™ Trolling Motor 57"

4 249,90 €
S DPH

Nový unikátny produkt / výbava pre športových rybárov v našej ponuke. Force™ je predný elektromotor vhodný predovšetkým pre rybárske člny, s vysokým výkonom a extrémne nízkou hlučnosťou. Vhodný pre sladké vody vnútorozemia s hriadeľom o dĺžke 145cm (57").

VÝROBCA
Množstvo

 

 

 

Nový unikátny produkt / výbava pre športových rybárov v našej ponuke. Force™ je predný elektromotor vhodný predovšetkým pre rybárske člny, s vysokým výkonom a extrémne nízkou hlučnosťou. Vhodný pre sladké vody vnútorozemia s hriadeľom o dĺžke 145cm (57"). Bezdrôtové rozhranie umožňuje motor pripojiť a ovládať okrem samostatných prvkov (ďialkový ovládač & pedál) aj ku kompatibilným zariadeniam >echoMAP Ultra z našej ponuky - využijete tak maximum z dostupnej funkcionality. Po zakotvení precízne udržuje pozíciu, ktorú označíte a vy sa môžete venovať chytaniu rýb. Force™ je tiež vybavený integrovanou ultrazvukovou sondou (ekvivalent) > GT-54 UHD. pre pripojenie kompatibilnému zariadeniu Garmin.

 
Vysokoefektívny motor bez zberača (brushless) je možné napájať 24 V alebo 36 V s optimalizovanou spotrebou energie pre dlhšie použitie. Balenie obsahuje (bezdrôtový) Force™ pedál pre intuitívne ovládanie (nohou) všetkých funkcií bez zbytočných káblov. Zároveň nájdete v balení Force™ ďialkový ovládač pre pohodlné ovládanie a kontrolu elektromotora kdekoľvek z paluby plavidla. Ovládanie je možné aj gestami (napr. pri plavbe stačí ovládačom nameriť na miesto/smer plavby).

Prepracovaná konštrukcia a manažment pre vedenie a ochranu káblov

Robustná (nožnicová) konštrukcia vrátane odolných materiálov spolu vytvárajú mimoriadne odolné telo pre dlhodobé zaťaženie a používanie. Kedˇsa rozhodnete na telo elektromotora nainštalovať ďalšie sondy > Panoptix, tak už nemusíte riešiť ochranu káblov - vďaka originálnemu systému.

Automatické funkcie
Vďaka výbave môžete elektromotor Force™ plnohodnotne používať aj bez ďalšieho príslušenstva. Integrované GPS zabezpečuje základné funkcie autopilota akými sú KOTVA, UZAMKNUTIE NA KURZ & KOTVA a po pripojení ku kompatibilnému zariadeniu >echoMAP Ultra. rozšírite funkcie o SLEDOVANIE TRASY a iné.

Integrovaná sonda - parametre
Dostupný výkon 350 W (RMS) so vstavaným CHIRP sonarom, ktorý podporuje nasledovné technológie:
- CHIRP High-Wide: 150-240 kHz
- Ultra High-definition ClearVü: 800 kHz
- Ultra High-definition SideVü: 1200-455 kHz
- 12-PIN konektor
 
IPX7 new Robustné prevedenie všetkých prvkov vrátane ďialkového ovládača a pedála s vysokou odolnosťou a vodesnosťou podlˇa štandardu IPX7 dokáže odolať okrem vody, napríklad prachu a otrasom.

GPS+Glonass Integrovaný vysokocitlivý GPS príjimač doplnení o magnetický snímač kurzu (smerovania) pre spoľahlivú aktualizáciu polohy plavidla na hladine aj pri náročných podmienkach.

Wi-Fi - PW Bezdrôtové rozhranie pre pripojenie ovládacieho pedála, ďialkového ovládača alebo kompatibilného zariadenia Garmin zo série >echoMAP Ultra.

GARMIN