HÁČIKY MARUTO 2267

2,10 €
S DPH

Tento stredne hrubý lapkový háčik z ocele vynikajúcej kvality, trvácne ostrený chemickými procesmi s dvomi bradami odporúčame k lovu zubáčov.

VÝROBCA
VEĽKOSŤ
POČET KS V BALENÍ
Množstvo

 

 

 

Tento stredne hrubý háčik z ocele vynikajúcej kvality, trvácne ostrený chemickými procesmi s dvomi bradami odporúčame k lovu zubáčov. Široký, výrazne zaoblený háčik, ktorého väčšie rozmery obstoja aj na silných prútoch i v podmienkach s prekážkami pri love veľkých rýb. Dve brady zabránia zošmyknutiu navlečenej nástrahy a zaručujú isté zaseknutie. Tento háčik je ozajstná legenda v okruhu zubáčových háčikov!

11_hook.png Pre zvládnutie výpadov kapitálnych rýb - hlavne v miestach s množstvom prekážok - slúži tento masívny háčik s veľkou odolnosťou, vyrobený z vynikajúceho materiálu.
02_hook.png Rovno stojaci hrot je jedným z najstarších tvarov hrotu. V súčasnosti konečnú profiláciu získavajú modernými chemickými procesmi či lasermi, ktorá je trvácna a veľmi úspešná.
13_hook.png "Lapkové" ramená sú už od začiatkov veľmi obľúbenou formou. Pri menších rozmeroch háčikov sú neprekonateľnými a najodolnejšími tvarmi, ktoré sú v kombinácii s adekvátnym viazaním háčika dokonalé.
08_hook.png Jedna z obľúbených foriem zložených háčikov, pri ktorých sa pod normálnu bradu dostala jedna menšia, tzv. "mikrobrada". Má dvojakú funkciu, jednak pevne drží aj menej stabilné nástrahy a sťaží stratu zdolávaného úlovku.
16_hook.png  
MARUTO