Delphin ARIOS TeleMATCH

37,95 €
S DPH

ARIOS dopĺňa segment bolonézových prútov o mimoriadne ľahký, spoľahlivý a zároveň kompaktný prút. Vyznačuje sa matným čiernym blankom, ktorého najväčšou výhodou je minimálne odrážanie slnečných lúčov na vodnú hladinu.

VÝROBCA
DĹŽKA
VRHACIA ZÁŤAŽ - GR
Množstvo

 

 

 

ARIOS dopĺňa segment bolonézových prútov o mimoriadne ľahký, spoľahlivý a zároveň kompaktný prút. Vyznačuje sa matným čiernym blankom, ktorého najväčšou výhodou je minimálne odrážanie slnečných lúčov na vodnú hladinu. Táto vlastnosť zaručí, že si v okolí svojho lovného miesta nepoplašíte ani tie najopatrnejšie ryby.

Vďaka elegantne nízkej hmotnosti bez problémov zvládnete aj celodenný lov bez výraznej únavy či presilenia ruky. K tomuto aspektu prispievajú taktiež ľahké jednostopkové SIC očká, ktoré ideálne vedú vlasec a vy tak budete schopný zaseknúť vždy v tej pravej chvíli. Spoľahlivé sedlo udrží na svojom mieste akýkoľvek navijak vhodný k lovu na plávanú. Celkový dizajn prúta dotvára efektná modro žltá grafika v kombinácií s bielymi prvkami.

ARIOS je dodávaný spolu s plastovým chráničom špičky a očiek, vďaka čomu sa pri transporte nemusíte obávať ich poškodenia. Vďaka malým transportným rozmerom už nebudete mať problém s presunom aj na ťažko dostupné rybárske miesto.

Technické parametre:

Model: 360cm /25g
Počet dielov: 6
Priemer blanku nad rukoväťou: 13 mm
Počet očiek: 6
Transportná dĺžka: 79 cm
Hmotnosť: 138g
Dĺžka rukoväte (od spodnej časti prúta po stred sedla): 50 cm

Model: 390cm /25g
Počet dielov: 7
Priemer blanku nad rukoväťou: 15,9 mm
Počet očiek: 7
Transportná dĺžka: 80 cm
Hmotnosť: 168g
Dĺžka rukoväte (od spodnej časti prúta po stred sedla): 50 cm

Model: 420cm /25g
Počet dielov: 7
Priemer blanku nad rukoväťou: 15,5 mm
Počet očiek: 7
Transportná dĺžka: 82 cm
Hmotnosť: 182g
Dĺžka rukoväte (od spodnej časti prúta po stred sedla): 50 cm

DELPHIN