KAMASAKI TELE ICE

3,70 €
S DPH

Keď vody zamrznú, nadišiel čas lovu v dierkach. Ale opatrne! Ešte predtým, ako sa vyberieme na ľad, uistime sa, či nás udrží! K tomu potrebujeme hrúbku aspoň 10 cm. Na roztápajúci sa ľad nechoďme nikdy! Dodržaním týchto podmienok sa môžeme zúčastniť pozitívneho zážitku, už potrebujeme len jeden dobrý prút do dierky!

VÝROBCA
DĹŽKA
Množstvo

 

 

 

Keď vody zamrznú, nadišiel čas lovu v dierkach.

Ale opatrne! Ešte predtým, ako sa vyberieme na ľad, uistime sa, či nás udrží! K tomu potrebujeme hrúbku aspoň 10 cm. Na roztápajúci sa ľad nechoďme nikdy!

Dodržaním týchto podmienok sa môžeme zúčastniť pozitívneho zážitku, už potrebujeme len jeden dobrý prút do dierky!

Kamasaki Ice je dostupný v dvoch dĺžkach, preto si vieme vybrať, ktorý sa k našej dierke hodí viac.

Odporúčame k nemu navijak malého rozmeru 1000/2000 s monofilovou šnúrou okolo 0,30 mm.

Vďaka teleskopickému vyhotoveniu sa pohodlne zmestí trebárs aj do rybárskej tašky.

 Prúty vyrábané z klasických kompozitných materiálov charakterizuje, že sú mäkšie, pomalšie tvrdnú a sú vyslovene dobre zaťažiteľné. Vďaka použitému materiálu sú kompozitné prúty menej náchylné na poškodenia, odolnejšie voči vonkajším pôsobeniam, nárazom ako ich karbónoví druhovia rovnakého kalibru.

 Rukoväť klasického tvaru celá pokrytá kvalitným duplonovým materiálom. Vďaka tvrdému špongiovitému povrchu zaručuje počas nahadzovania a zdolávania stabilné uchopenie aj s vlhkými rukami.

 Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

 Na prúte sa nachádza keramický rad očiek s výborným pomerom cena-hodnota, ktorý je niekoľko desaťročí na trhu, a stále sa teší veľkej obľube. Ich úspech tkvie v odolnosti voči vonkajších fyzikálnym vplyvom a nárazom.

KAMASAKI