MARUTO 380 MZ-BN

2,10 €
S DPH

Tento háčik s očkom, so širokým zaoblením,  je výsledkom japonského návrhu a výroby. Spoľahlivý a silný háčik, odporúčaný na klasický lov na ťažko. Zvláštny protihrot sa zachytáva až do mäsa ryby a je prakticky nemožné aby sa ryba uvoľnila z háčika.

VÝROBCA
VEĽKOSŤ
POČET KS V BALENÍ
Množstvo

 

 

 

Tento háčik s očkom, so širokým zaoblením,  je výsledkom japonského návrhu a výroby. Spoľahlivý a silný háčik, odporúčaný na klasický lov na ťažko. Zvláštny protihrot sa zachytáva až do mäsa ryby a je prakticky nemožné aby sa ryba uvoľnila z háčika. Dosahujú sa s nimi vynikajúce výsledky aj v najťažšom teréne. Legendárny karbónový háčik s trvácne naostreným hrotom vynikajúcej kvality.

Pre zvládnutie výpadov kapitálnych rýb - hlavne v miestach s množstvom prekážok - slúži tento masívny háčik s veľkou odolnosťou, vyrobený z vynikajúceho materiálu.

Rovno stojaci hrot je jedným z najstarších tvarov hrotu. V súčasnosti konečnú profiláciu získavajú modernými chemickými procesmi či lasermi, ktorá je trvácna a veľmi úspešná. Ramienka tvaru ucha sú od začiatkov obľúbeným tvarom. Používajú ho predovšetkým pri veľkých a stredne veľkých háčikoch. Ich viazanie možno vyriešiť jednoduchým clinch uzlom. Obľúbený u boilies a heeder rybárov. Jedna z najpoužívanejších bradových foriem, ktorých veľkosť závisí od tvaru, veľkosti a metódy použitia háčika. O jeho veľkosti možno povedať, že garantuje dokonalé zavesenie a optimmálne držanie ryby, pričom zaručuje šetrné uvoľnenie ryby z háčika.

  

MARUTO