LOWRANCE HDS LIVE 7 ROW bez sondy Transducer

1 558,00 €
S DPH

Rok čo rok viacerí profesionáli v oblasti rybolovu používajú HDS viac ako všetky ostatné kombinácie značiek sonarov dohromady. HDS LIVE 7 bude pokračovať v tejto tradícii so špičkovým výkonom.

VÝROBCA
Množstvo

 

 

 

To, že viac profesionálov rybárov používa HDS ako sú používané všetky ostatné značky sonarov dohromady, nie

je náhoda. HDS LIVE 7 vychádza z tejto tradície s inovatívnymi funkciami, ako je Active Imaging™, StructureScan® 3D s aktívnym zobrazovaním, kompatibilita LiveSight™ sonarovým snímaním v reálnom čase, Genesis Live mapovanie a ďalšie*. Jadrom HDS LIVE je jeho silný arzenál sonarových funkcií. HDS LIVE 7 má vynikajúci výkonný sonar Lowrance® CHIRP, ale jeho súčasťou je aj vstavaná podpora Active Imaging a kompatibilita so snímaním StructureScan 3D s aktívnym obrazovaním Active Imaging a LiveSight snímaním v reálnom čase. HDS LIVE 7 je vybavený najlepšími navigačnými nástrojmi v histórii série HDS, vrátane funkcií C-MAP® Easy Routing a Navionics® Autorouting, predinštalovaných C-MAP máp a nového C-MAP Genesis Live mapovania, ktoré umožňuje rybárom vytvárať vrstevnicové mapy s kontúrami po 15cm v reálnom čase na HDS LIVE 7 displeji.

Vďaka obrazovke s vysokým rozlíšením SolarMAX ™ HDS LIVE 7 poskytuje špičkové zobrazenie, ktoré je vždy viditeľné - z

akéhokoľvek uhla, na priamom slnku alebo dokonca aj cez polarizačné slnečné okuliare. HDS LIVE 7 prináša

výkonný sonar na snímanie rýb s vysoko výkonným procesorom s dvojitým jadrom, ktorý prináša plynulé a bezproblémové ovládanie, citlivý dotykový displej, rýchlejšie vykresľovanie máp a aktualizácie sonaru. Ľahko zvláda súčasné technológie, budúce aktualizácie a množstvo možností integrácie HDS LIVE ako sú kotvenie v plytkých vodách Power Pole®, autopilot, širokopásmový radar Broadband 4G™, zvukové zariadenia SonicHub®2 a SiriusXM® Audio a Marine Weather zobrazni počasia.

LOWRANCE