Vedro Atoma COMBI 3v1

4,00 €
S DPH

Vedro spolu s lavorom a vekom k sebe dokonale pasujú a vytvárajú praktický set určený na prenos a prípravu vnadiacich zmesí používaných pri feedrovom rybolove. Všetky tri produkty sú vyrobené z odolného a pevného plastu, ktorý je navyše ľahko umývateľný. 

VÝROBCA
VERZIA
Množstvo

 

 

 

Vedro spolu s lavorom a vekom k sebe dokonale pasujú a vytvárajú praktický set určený na prenos a prípravu vnadiacich zmesí používaných pri feedrovom rybolove. Všetky tri produkty sú vyrobené z odolného a pevného plastu, ktorý je navyše ľahko umývateľný. Vďaka transparentnému prevedeniu veka a mierne odlišnému farebnému odtieňu lavora, máte vždy prehľad o jednotlivých častiach a o tom, čo sa v nich nachádza.

Vedro:
Feedrové vedro, ktoré je vďaka svojim parametrom vhodné na prenos a prípravu kŕmenia. Opatrené je masívnou kovovou rúčkou s efektným dreveným madlom, ktoré výborne sadne do ruky a uľahčuje transport. Vnútri vedra sa nachádza praktická mierka, vďaka ktorej vždy viete koľko vnadiacej zmesi práve pripravujete.

Lavor:
Lavor je určený na pohodlné rozrábanie a miešanie vnadiacich zmesí. Na stranách disponuje praktickými výstupkami slúžiacimi na lepšie uchopenie a jednoduchšie vyberanie z vedra. Navrhnutý je zámerne v odlišnom odtieni ako vedro, do ktorého pasuje, čím je rozpoznateľný na prvý pohľad. Na vnútornej stene sa nachádza mierka indikujúca množstvo pripravenej zmesi.

Vrchnák:
Transparentný vrchnák, ktorý dokonale sadne na vedro. Vyrobený je z priehľadného plastu, vďaka čomu vždy viete čo sa vo vedre nachádza bez toho aby ste ho museli otvárať. Po stranách je opatrený úchytmi, ktoré sa zacvaknú o okraj vedra a tak veko vždy pevne drží na svojom mieste.

DELPHIN